Atelier/Winkel

Ons atelier en winkel is gevestigd in de Kolenbeurs. De Kolenbeurs is een onderdeel van de Graanbuurt (www.graanbuurt.nl) in Giessenburg, gelegen aan de A15 tussen Gorinchem en Dordrecht. De Graanbuurt biedt u gratis parkeren, een breed scala van exclusieve winkeltjes en altijd droog winkelen in een landelijke sfeer. 

Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag is ons atelier/winkel geopend van 10.00 tot 17.00 uur, waar u de uitgebreide collectie handgemaakte edelsteen en zoetwaterparel sieraden kunt bewonderen en passen. 

In ons atelier werken wij ook in opdracht. Een niet meer zo actueel sieraad van edelsteen of zoetwaterparels veranderen wij graag voor u in een eigentijds collier en/of armband, eventueel aangevuld met een bijpassende ring en oorhangers. 

Sieraden voor een speciale gelegenheid of voor een bepaald kledingstuk, denk aan feest- of bruidskleding, ontwerpen we graag volledig naar uw wens. 

Uiteraard kunt u bij ons ook uw gebroken ketting of armband opnieuw laten rijgen of knopen. 

Rijgen van een ketting: (tot 50cm) €15,00 
Rijgen van een armband: €7,50

Voor het knopen van bijvoorbeeld zoetwaterparels rekenen wij €0,50 cent per knoop en een nieuw slot plaatsen we al vanaf €5,00.