Mineraal sieraden

Bij Mineral Fevers bent u zeker aan het juiste adres voor de prachtigste mineraal sieraden. Mineralen zijn erg bijzonder, elk mineraal heeft namelijk zijn eigen kleur, vorm, betekenis en uitstraling. Wij bieden daarom een groot assortiment mineraal sieraden aan van een ongelofelijke schoonheid, duurzaamheid en zeldzaamheid. Denkt u bijvoorbeeld aan een mooie ketting. Eventueel met bijpassende armband om als set of als lange combinatie te dragen. Of misschien wel een mooie ring.

 

Assortiment

Allereerst bestaat ons assortiment uit verschillende soorten sieraden zoals kettingen, armbanden, oorbellen en ringen.  In ons uitgebreide assortiment vindt u daarnaast een groot aantal verschillende soorten mineralen die verwerkt zijn in de sieraden, zoals de Zoetwaterparels, Amethist, diverse soorten Agaat, Hematiet, Onyx, maar ook minder bekende stenen zoals Chrysokolla en Amazoniet zijn regelmatig in onze winkel te vinden. Zo kunt u bij ons altijd een sieraad krijgen in vrijwel alle kleuren, passend bij uw garderobe.

 

Uniek

Door eigen import kunnen de prijzen van de exclusieve mineraal sieraden op een aangenaam niveau blijven. Al deze unieke sieraden worden door ons, in veel gevallen éénmalig, in eigen atelier ontworpen en gemaakt. Vaak is er voor een ketting bijvoorbeeld ook één passende armband verkrijgbaar, zodat u altijd een uniek sieraad koopt. Ook kunnen wij u van dienst zijn middels onze eigen rijg- en knoopservice. Desgewenst kunnen we dus ieder bestaand sieraad voor u aanpassen qua lengte of samenstelling. De  webwinkel wordt regelmatig aangevuld met nieuwe creaties. Wij bieden u een snelle levering en een goede after sale service.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mineraal sieraden van Mineral Fevers? Neem dan eens een kijkje op onze webshop. Bent u op zoek naar meer informatie over onze producten of misschien heeft u wel een vraag? In deze gevallen kunt u contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste sieraad.

4 + 7 =

Mineraal sieraden