Koraal sieraden

Wanneer u op zoek bent naar echt unieke sieraden, bent u bij Mineral Fevers zeker aan het juiste adres. Wij verkopen mineraal sieraden. Mineralen zijn erg bijzonder, elk mineraal heeft namelijk zijn eigen kleur, vorm, betekenis en uitstraling. Wij bieden daarom een groot assortiment mineraal sieraden aan van een ongelofelijke schoonheid, duurzaamheid en zeldzaamheid. Zo bieden wij ook de mooiste koraal sieraden aan. Koraal is van nature zacht en poreus, houd uw koraal sieraden daarom uit de buurt van parfums en haarlak om schade te voorkomen.

 

Assortiment

In het assortiment van onze koraal sieraden zijn er kettingen met bijpassende armbanden verkrijgbaar. Leuk om te dragen als set eventueel aangevuld met bijpassende oorhangers of een ring. Die kunnen wij in de meeste gevallen voor u, op bestelling, leveren. Bijkomend voordeel is dat wij aan, zowel de armbanden als aan de kettingen, dezelfde sloten plaatsen, daardoor kunt u beide aan elkaar koppelen en zodoende armband en ketting als een lange ketting dragen.

 

Uniek

Door eigen import kunnen de prijzen van de exclusieve koraal sieraden op een aangenaam niveau blijven. Al deze unieke sieraden worden door ons, in veel gevallen éénmalig, in eigen atelier ontworpen en gemaakt. Vaak is er voor een ketting bijvoorbeeld ook één passende armband verkrijgbaar, zodat u altijd een uniek sieraad koopt. Ook kunnen wij u van dienst zijn middels onze eigen rijg- en knoopservice. Desgewenst kunnen we dus ieder bestaand sieraad voor u aanpassen qua lengte of samenstelling. De  webwinkel wordt regelmatig aangevuld met nieuwe creaties. Wij bieden u een snelle levering en een goede after sale service.

 

Interesse

Heeft u interesse in de koraal sieraden van Mineral Fevers? Neem dan eens een kijkje op onze webshop. Bent u op zoek naar meer informatie over onze producten of misschien heeft u wel een vraag? In deze gevallen kunt u contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste sieraad.

 

 

10 + 14 =

Koraal sieraden